33 students

GODSVOGNMANDSKURSUS VAREBIL – ONLINE

Vores vognmandskursus henvender sig til dem, der ønsker at blive vognmand og starte egen vognmandsforretning med varevogne og vogntog med tilladt totalvægt op til 3.500 kg.
Kurset kvalificerer desuden dig, hvis du vil være ansat transportleder i en transportvirksomhed.

Godsvognmandskursus foregår over mindst 1 uge

På dette online kursus gennemfører du uddannelsen via internettet og har kontakt til lærerne via mail, telefon og Skype.
For denne uddannelse gælder, at du har ret til at gå til 3 eksamener uden at skulle betale yderligere. Bestås uddannelsen til godsvognmand ikke i senest 3. forsøg, kræver Færdselsstyrelsen, at du gennemfører et ny vognmandsuddannelse, inden du kan aflægge vognmandseksamen igen.

Det faktiske tidsforbrug i forbindelse med afviklingen af vognmandskurset er 37 lektioner af 45 minutters varighed.

Færdselsstyrelsen er myndighed på området og har godkendt uddannelsen.
Hvis du har gennemført uddannelsen senest 1. april 2019 og har indsendt ansøgning om tilladelser, så kan du ifølge Færdselsstyrelsen forvente, at modtage dine tilladelser senest 1.juli, når reglerne træder i kraft

Instructor

Jeg udbyder vognmandskurser til godsvognmand og busvognmand. Hos mig har du mulighed for at studere, når du har tid. Jeg tilbyder vores kurser som e-learning, tilstedeværelse og delvis tilstedeværelse. Jeg driver en mindre privat skole, der er uafhængig af organisationer, speditører, banker og andre interesser,
5.900,00kr