Vigtigt: Hvis du er tidligere kunde på vores gamle hjemmeside, kan du fortsætte dit kursus ved at klikke her.

Generelle oplysninger

 • Dansk Transportuddannelse ApS
 • Middelfartvej 123, 1th
 • 5200, Odense V
 • CVR nr.: 35636870
 • Telefon: 70 20 11 74
 • Email: 


Betalingsvilkår og adgang til Uddannelse:

1.1. Betaling af det fulde kursusgebyr er påkrævet for at få adgang til vognmandsuddannelsen. Dog kan større virksomheder etablere en aftale med Dansk Transportuddannelse ApS, hvor en elev kan få adgang til uddannelsen, selvom fakturaen ikke er betalt.

Priser:

2.1 Hos Dansk Transportuddannelse ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Hvis en vare er momsfri angives denne uden moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

3.1 Dansk Transportuddannelse ApS modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen leveres og er tilgængeligt på din kurusprofil. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

3.2 Konto til brug for bankoverførsel:

 • Reg: 6866
 • Konto: 0001036704
 • Vigtigt: Husk at indtaste dit ordrenummer ved betaling.


Levering:

4.1 Ved kortbetaling og Mobilepay leveres vores produkter med det samme. Betales der med bankoverførsel sker leveringen først når vi har konstateret betalingen overført til vores konto.

Eksaminer:

5.1. Efter endt uddannelse tilbydes tre eksaminer uden ekstra omkostninger.

5.2. Hvis uddannelsen ikke bestås senest på tredje forsøg eller ikke er bestået inden for 12 måneder efter uddannelsens afslutning, vil eleven skulle gennemføre uddannelsen igen i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Afbestilling og ændringer:

6.1 Der ydes 14 dages fortrydelsesret jf. købeloven. Bemærk at fortrydelsesretten ophører på digitalte produkter når disse er taget i brug. Produktet anses for ibrugtaget ved første login efter levering.

6.2. Eventuelle aflysninger eller ændringer i deltagelsen skal meddeles skriftligt til Dansk Transportuddannelse ApS inden uddannelsens start.

6.3 Når uddannelsen er påbegyndt, kan kursusgebyret ikke refunderes. Uddannelsen anses for påbegyndt ved første login efter levering.

6.4 Ændringer i deltageroplysninger, herunder overførsel af deltagerpladsen til en anden person, kræver godkendelse fra Dansk Transportuddannelse ApS og skal meddeles skriftligt.

Ansvar og forpligtelser:

7.1. Deltageren forpligter sig til at overholde alle regler og retningslinjer fastsat af Dansk Transportuddannelse ApS under hele uddannelsesforløbet.

7.2. Dansk Transportuddannelse ApS har ret til at foretage ændringer i undervisningsplanen, undervisningsmetoder og undervisningsmateriale uden forudgående varsel.

Fortrolighed og ophavsret:

8.1 For at indgå aftale med os og handle med os har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • CPR-Nummer til brug  ved Færdselsstyrelsen.

8.2. Al undervisningsmateriale og indhold leveret af Dansk Transportuddannelse ApS er beskyttet af ophavsret og må ikke kopieres, distribueres eller bruges til kommercielle formål uden skriftlig tilladelse.

8.3. Deltageren må ikke videregive fortrolige oplysninger, undervisningsmaterialer eller kursusindhold til tredjeparter uden tilladelse.

8.4 Ved at deltage i uddannelsen bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret de ovenstående forretningsbetingelser for Dansk Transportuddannelse ApS.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt hos os, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: