GODSVOGNMANDSKURSUS – ONLINE

Vores vognmandskursus henvender sig til dem, der ønsker at blive vognmand og starte egen vognmandsforretning med lastbiler eller vogntog over 3.500 kg.
Kurset kvalificerer desuden dig, hvis du vil være ansat transportleder i en transportvirksomhed.

Godsvognmandskursus foregår over mindst 3 uger

På dette online kursus gennemfører du uddannelsen via internettet og har kontakt til lærerne via mail, telefon og Skype.
For denne uddannelse gælder, at du har ret til at gå til 3 eksamener uden at skulle betale yderligere. Bestås uddannelsen til godsvognmand ikke i senest 3. forsøg, kræver Færdselsstyrelsen, at du gennemfører et ny vognmadsuddannelse, inden du kan aflægge vognmandseksamen igen.

Det faktiske tidsforbrug i forbindelse med afviklingen af vognmandskurset er 144 lektioner af 45 minutters varighed.

Færdselsstyrelsen er myndighed på området og har godkendt uddannelsen.

Vær opmærksom på, at du kan søge dine tilladelser på www.virk.dk inden eller samtidigt med at du påbegynder uddannelsen.
Du angiver i ansøgningen “Dansk Transportuddannelse” som kursussted og eksamensdato skal være en dato mindst 3 uger efter kursusstart.
Det har den fordel at din ansøgning bliver sat i gang, så ventetiden på dine tilladelser indgår i den tid, du bruger på uddannelsen.

Instructor

Jeg udbyder vognmandskurser til godsvognmand og busvognmand. Hos mig har du mulighed for at studere, når du har tid. Jeg tilbyder vores kurser som e-learning, tilstedeværelse og delvis tilstedeværelse.
Jeg driver en mindre privat skole, der er uafhængig af organisationer, speditører, banker og andre interesser,

14.900,00DKK